Over ons

Samen met zijn team hoopt Ronald dan ook dat u geniet van Gasterij de Thuishaven……. en ook als gast van deze webpagina.
Sinds April 1998 stond Ronald Meijer aan het roer van Pays de Mer. Begrippen die hij en zijn team belangrijk vinden zijn kwaliteit, sfeer en gezelligheid. Begonnen als een croissanterie werd Pays de Mer al snel uitgebreid naar een lunchroom. Sinds 1 september 2014 hebben we Pays de Mer vaarwel gezegd en zijn we gestart met onze nieuwe droom: Gasterij de Thuishaven.
Dit Terneuzense horecabedrijf van Ronald Meijer is er voor iedereen. Op deze website ontdekt u de vele mogelijkheden van de gezelligste woonkamer van Terneuzen.

Waarom een Gasterij?
Stelt u zich eens voor: op het terras serveert men een heerlijk lunchgerecht, op het tafeltje er naast drinken er twee vriendinnen een heerlijk wit wijntje, binnen in de zaak smult een vakantie-vierend gezinnetje van de pannenkoeken, aan een ander tafeltje geniet een echtpaar van een Cappuccino en een appelgebak, 2 zakenlieden smullen van een Uitsmijter tijdens hun lunch-vergadering terwijl een vrouw een reservering maakt voor een overheerlijk 3-gangendiner om de verjaardag van oma te vieren. Dat is Gasterij de Thuishaven in vogelvlucht.

Ronald Meijer is een echte horeca-man. Hij straalt dat ook uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij daar ook al verschillende prijzen bij heeft gewonnen. In de afgelopen jaren behaalde hij elke keer een plaats in de Horeca Koffie Top 100 van Misset Horeca. Ronald is dan ook een gediplomeerd Barista!